Zimba

Født ? (Sept 03)
"Vrengt skunk"

Zimba var egentlig naboens katt. Det første vi så til han var da vi flytta inn. Han tusla rett inn den åpne døra og så seg omkring. Tydeligvis likte han det han så... Han synes det var blodig urettfeigt at han ikke fikk være oppe på vår veranda og leke med våre puser. Så en dag gav vi etter for skrikinga hans og slapp han inn. Kattene våre synes det var forholdsvis greit, så han fikk være hos oss og leke en del.

Etter en stund flytta naboene, men de flytta også fra hverandre og ble ikke enige om hvem som skulle ha Zimba. Så alle ble enige om at Zimba skulle bo hos oss i steden. Det var et sørgelig stykke katt vi fikk overlevert, tynn som en strek, full av floker. Nå har han fått en kledelig halvkilo for mye og har nogenlunde kontroll på pelsen sin. Den er dog ikke så enkel å vedlikeholde da den er veldig fin og fjonete

Zimba elsker deg. Han driter i hvem du er, du har hender og du kan klappe. Han er husets selvutnevnte dovakt, insisterer på å være med hver eneste gang jeg går på do. Jeg er kanskje uten han 5 av 100 ganger når jeg er på badet. Resten av gangene er han der for å holde øye med meg og få kos. Han kommer også styrtende når noen prater i telefonen, for da vet han at det er en hånd ledig.